Air Sex Wat het is en waarom het leuk is

In de Verenigde Staten begon 9 (en het heetste) seizoen van het kampioenschap «Luchtstijl», Tijdens welke je de menigte nodig hebt, toont je denkbeeldige seks op het podium.

Er is zo’n entertainmentwedstrijden — Luchtgitaar (of «Luchtgitaar») — Gedurende welke je nodig hebt voor het publieke spel op een denkbeeldige elektrische gitaar. Om de menigte te vrolijken, moet je expressief zijn, alsof een echte rockster, wild en ongebreideld.

Je moet echt geloven in het feit dat je

http://studiocolor.pl/new-oil-treatments-available/

in je handen een echt brullend op het hele stadiongereedschap hebt. Dus, luchtseks of «Luchtseks» — Het is ongeveer hetzelfde, maar met seks.

Luchtseks in de vorm waarin het nu bestaat, verscheen als een gewone grap 9 jaar geleden. Toen begonnen de komiek, Borodach en Coumen Chris Thji te rijden met dit aantal in verschillende comedyfestivals en was altijd succesvol.

Binnenkort werd het duidelijk wat zelfs grappiger is dan om seks op het podium te portretteren en toeschouwers erin te betrekken — geef gewoon het hele proces aan hen in de hand.

Stemming en leuke mensen van de menigte zelf entertainen zichzelf, ze zullen zelf uit de scène komen, ze zullen een volledige leuke seks verbeelden en hun collectieve vonnis zullen leiden. Stephen bleef alleen om het proces te organiseren.

nutsvoorzieningen «Luchtseks» werd een soort beweging en hobby’s. Mensen uit heel Amerika komen naar de concurrentie en zorgen graag voor de muziek op het toneel.

Ze verbeelden de hele getallen (soms complex en acrobatisch) en geven zoveel emoties die de hele menigte. Vermomd in domme kostuums mensen die op podium socia onder de kreten van een lach maken, — Dit is niet langer zoveel over seks, hoeveel over balobiness, competitie en zelfs sport.

«Luchtseks» — Comedy, niet een pornografisch fenomeen, dus de principes hier zijn geschikt: niemand uitkleden, plons niet het zaad op het podium (serieus, het is een van de eerste regels van de club) en geeft geen seks niet te naturalistisch. Met andere woorden, foto’s en zelfs video van de competitie Air Sex kan worden visitgorkha.com/festivals-and-events/ bekeken op het werk — naaktheid er is geen, hoewel je soms een beetje inkomend kunt.

In feite, om te winnen, heb je integendeel nodig, het is waarschijnlijker om het hele proces te tonen met hypertrofied, onwaarschijnlijk en komisch. Dus de prestaties zullen veel expressiever en belachelijker zijn en de rechters zullen meer punten geven.

Eigenlijk, in het heden «luchtseks» Alles is precies hetzelfde als in «Luchtgitaar», Waar de jury comedy-talent en rock and roll ijdelheid waardeert, en niet het vermogen om de gitaar en branding in snaren te houden (wat niet eens is).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *